Onze klant zorgt voor een perfecte, kwaliteitsvolle verwerking van oogst verse groenten tot diepvriesgroenten. Om tot 140.000 ton diepvriesgroenten te kunnen afleveren staat daarvoor een uitgebreid, modern en zeer verregaand geautomatiseerd machinepark ter beschikking.
Er zijn 3 belangrijke stappen in het proces van vers tot diepvries - allemaal geautomatiseerd:
Als zoneverantwoordelijke (interne naam voor de lijnoperator) leer je alle verschillende installaties kennen, bedienen en opvolgen. Je bent dan telkens - naargelang de periode van het jaar - verantwoordelijk voor installaties in één bepaald deel van productie (= zone). We verwerken immers verschillende groenten doorheen het jaar, dus wijzigen ook de installaties die we daarvoor gebruiken.
Je kan alle verschillende machines klaar zetten, instellen, op elkaar afstellen en opvolgen. Tijdens de productie zorg je ervoor dat alles vlot blijft lopen. Je lost problemen op en houdt je werkomgeving hygiënisch/proper.
Je hebt verstand van machines aansturen, opvolgen en ze goed doen draaien.
Je houdt daarbij steeds rekening met kwaliteit en rendement van het eindresultaat dat afgeleverd wordt door de installatie waar je verantwoordelijk voor bent.
Je opleiding of ervaring toont aan dat je voldoende logisch/technisch inzicht hebt om een geheel van geautomatiseerde machines te kunnen opvolgen en goed te doen draaien. Je onderneemt daartoe al het nodige: van het aanpassen van parameters via touchscreen over het oplossen van fysieke verstoppingen tot het uitvoeren van (eenvoudige) kwaliteitstesten.